2015-09-18

Aviečių uogienė su imbieru ir laimu

PRIEŠISTORĖ

Iš žurnalo "Beatos virtuvė" 2015 ruduo. Labai patiko. Avietės ir šiaip turbūt mano mėgstamiausios uogos, laimą išvis visur kišu, kur tik sugalvoju. O jau tas šviežias imbieras kaip gerai čia taip "pakelia". Tiesiog man sukurta uogienė :))) Avietės yra gerai, bet paskanintos avietės yra dar geriau!

RECEPTAS
  • 500 g aviečių;
  • 250 g cukraus uogienėms (pvz., "DanSukker");
  • 3 a. š. tarkuoto imbiero;
  • 1 laimas (sultys ir nutarkuota žievelė).
Viską pilti į puodą ir pavirti 3-6 min. Nugriebti putas ir supilstyti į švarius paruoštus stiklainius. Skanaus!

REZULTATAS



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą